Ballina / KOSOVA / Çohu: Punësimet jo meritore janë shtrirë në të gjitha institucionet
arton demhasaj

Çohu: Punësimet jo meritore janë shtrirë në të gjitha institucionet

Arton Demhasaj nga Organizata ÇOHU, tha se punësimet jo meritore dhe nepotizmi është gjë shumë e keqe për shoqërinë dhe është i shtrirë në të gjitha institucionet e Kosovës.

“Nëse do të ishte i sukseshëm mënyra e përzgjedhjes në pozita të larta, siç ishte projekti me ambasadën britanike, do të rritej shpresa”, tha ai sot në INFO 3 LIVE në RTK3.

Sipas tij në të gjitha institucionet ka shtrirje të nepotizmit.

“Kemi pasur përkrahje nga mediat ku keni publikuar edhe të dhënat për punësimet me nepotizëm’, tha ai.

 

Provo po ashtu

barna, pilula,

Lituania blen pilula jodi në vlerë të 1 milion dollarëve për mbrojtje nga rrezatimi

Lituania ka thënë se pret që të pranojë më shumë se 4 milionë pilula të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.