cliff

Cliff: Ndryshime dramatike nëse VV-ja do të ishte fituese

Ambasadori britanik në Kosovë, Ian Cliff,  ka deklaruar se nëse Lëvizja Vetëvendosje do të fitonte shumicën në Kuvendin e Kosovës, çështjet si dialogu, gjykata speciale, dhe të tjera do të ndryshonin në mënyrë dramatike.

Në një intervistë  ai ka elaboruar edhe çka mund të pritet në lidhje me këto çështje nëse në qeverinë e ardhshme do të ishte një prej kombinimeve mes PDK-së, LDK-së e AAK-së.

Cliff, ka folur edhe për çështjen e Gjykatës Speciale, e cila do të duhet të adresohet sërish në Kuvendin e Kosovës pasi të jenë mbajtur zgjedhjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.