Ballina / Kulturë / Çka tha Da Vinçi për fundin e botës
leonardo-da-vinci_infoglobi

Çka tha Da Vinçi për fundin e botës

Studiuesja italiane, Sabrina Sforza Galitzia, bëri një interpretim të pazakontë rreth “Darkës së Fundit” të Leonardo da Vinçit.

Ajo është e sigurtë se në pikturën e tij, artisti ka fshehur një kod që parashikon fundin e botës.

Ajo e ka zberthyer këtë kod të Da Vinçit dhe sipas saj, në këtë pikturë thuhet se fundi do të vij më 21 mars 4006.

Për të arritur në këtë përfundim, studiuesja deshifroi kodin matematikor dhe astrologjik të pikturës.

Ky nuk është mister i vetëm i “Darkës së Fundit” të Da Vinçit.

Duart e Krishtit dhe apostujt, së bashku me fetat e bukës në tryezë, formojnë diçka që mund të lexohet si një notim muzikor.

Pas testimit, këto nota muzikore tingëllojnë si një melodi e shkurtër.

@Fluidi

Provo po ashtu

faik konica

Çka thoshte Konica për Ismajl Qemailin në një intervistë më 1914

Faik Konica kishte dhënë një intervistë për “Universul” më 10 janar 1914, ku është pyetur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.