Ballina / TEKNOLOGJI / Çka është motori “Sabre”

Çka është motori “Sabre”

Teknologjia e re mund të shkurtojë kohën e fluturimit midis Londrës dhe Sidneit në vetëm katër orë deri në vitet 2030, ka thënë kreu i Agjencisë Hapësinore në Mbretërinë e Bashkuar.

Duke iu referuar punës pionierë që po bëhet nga “Oxford-based Reaction Engines”, që po zhvillon motorin Sabre, drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Hapësinore në Mbretërinë e Bashkuar, Graham Turnock tha: “Nëse mund të sillnin në funksion motorin Sabre të raketave, kjo mund të na mundësojë të arrijmë Australinë mbase gati për katër orë”.

Teknologjia e re mund të shkurtojë kohën e fluturimit midis Londrës dhe Sidneit në vetëm katër orë deri në vitet 2030, ka thënë kreu i Agjencisë Hapësinore në Mbretërinë e Bashkuar.

Duke iu referuar punës pionierë që po bëhet nga “Oxford-based Reaction Engines”, që po zhvillon motorin Sabre, drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Hapësinore në Mbretërinë e Bashkuar, Graham Turnock tha: “Nëse mund të sillnin në funksion motorin Sabre të raketave, kjo mund të na mundësojë të arrijmë Australinë mbase gati për katër orë”.

Provo po ashtu

libra kriptovaluta

Zuckerberg do të mbrojë monedhën e FB para kongresistëve

Shefi ekzekutiv i Facebookut, Mark Zuckerberg, do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.