Ballina / Fashion/Beauty / Çizmet në trend për këtë vjeshtë
Çizmet

Çizmet në trend për këtë vjeshtë

Çizmet . Trendi i këpucëve për vjeshtë, i tëri ka të bëj me qejf.

Nuk është koha që të visheni në të sigurt, apo të mos eksperimentoni shumë.

Edhe në qoftë se preferoni këpucë e çizme të zeza, mundohuni që ato të kenë detaje si lule apo ndonjë rruaze të vendosur në to.

Gjithashtu trendet janë me take më të trasha dhe të ulëta.

Hidhni një sy modeleve që kemi përzgjedhur më poshtë.


 

@Fluidi

Provo po ashtu

kripa dhe pikat e zeza

Mësoni si t’i eliminoni pikat e zeza

Industria kozmetike ka zhvilluar qindra trajtime që pastrojnë lëkurën dhe në të njëjtën kohë eliminojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.