Ballina / Biznes / Karrierë / Cili shtet nuk ka papunësi fare

Cili shtet nuk ka papunësi fare

Vendi, i cili ka papunësinë rekorde më të ulët dhe që ka nevojë për punëtorë, është Republika Çeke.

Republika Çeke ka regjistruar një papunësi rekorde të ulët në BE. Në tremujorin e katërt të vitit të kaluar ajo arriti në vetëm 3.6%. Bëhet fjalë për shkallën më e ulët të papunësisë në historinë e pavarur të Republikës Çeke.

Punësimi ka shënuar maksimumin historik dhe arrin në 72,9%. Kjo është e dhëna që në fillim të shkurtit e njoftoi Zyra Statistikore Çeke, përcjell albinfo.ch.

@Fluidi

Provo po ashtu

euro deklarimi

10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë

Padyshim diaspora paraqet një burim të rëndësishëm të financimit të ekonomive familjare në Kosovë. Gjermania …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *