Cili është sekreti i martesës 82 vjeçare?

Pas 82 viteve martesë, Nicholas dhe Rafaela Ordaz duket se kanë këshilla në lidhje me marrëdhëniet.

Derisa ata festuan përvjetorin e tyre me familjen dhe miqtë, çifti ka ndarë sekretet e tyre për një dashuri të përjetshme dhe këshilla e tyre është çuditërisht e thjeshtë:

  1. Të keni respekt për njëri-tjetrin,
  2. Tregoni shumë dashuri, dhe
  3. Mos i ekzagjeroni gjërat e vogla

Në fakt, tingëllon e lehtë por duket se për ta ka funksionuar.

Mbesa e tyre Leticia Ordaz ka  konfirmuar në raportin e saj të lajmeve për KCRA se ka ende mjaft puthje mes çiftit.

Fakti se çifti nuk mund të mbajë duart e tyre larg nga njëri-tjetri është edhe më mbresëlënës kur ju e konsideroni ato kanë një moshë të kombinuar prej 202.

Në të njëjtën feste familjare, me pesë breza të familjes të pranishëm, Nicholas gjithashtu ka festuar ditëlindjen e tij të 102-të.

Çifti tani janë vetëm katër vjet larg nga thyerja e rekordit të Guinness-it për martesën më të gjatë.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.