Cilat sëmundje i shëron e qeshura?!

Në bazë të studimeve të ndryshme që janë kryer kohët e fundit, ka rezultuar se e qeshura sjell përfitime të ngjashme me ato të ushtrimeve aerobike, dhe se të qeshësh është ilaçi më i mirë për zemrën.

“Duhet të qeshni sa më shumë, kjo pasi redukton stresin mendor, ofron përmirësim për personat me artrit”, thonë studimet e bëra për këtë çështje.

E qeshura na mban më të rinj dhe më të bukur, rregullon frymëmarrjen, po ashtu edhe ndihmon për të luftuar alergjitë dhe astmën.

Po ashtu e qeshura ndihmon personat që vuajnë nga pagjumësia, ndihmon për të kaluar dhimbjen, zhduk frikën dhe ankthin