Cila frizurë i shkon formë së fytyrës suaj

Dëshironi ndryshime në pamjet tuaj? Definone formën e fytyrës suaj dhe shikoni cila është frizura që ju përshtatet.

1. Forma e trekëndëshit

2. Forma e katrorit

3. Forma ovale

4. Forma e katërkëndëshit

5. Forma e diamantit

@infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.