Ballina / LIFESTYLE / Fun / Cila është ngjyra juaj ? Zbuloni rëndësinë e saj
ngjyra

Cila është ngjyra juaj ? Zbuloni rëndësinë e saj

Zbuloni arsyet pse është e rëndësishme ta dini ngjyrën e shenjës tuaj.

Janar – Ngjyra karamele

Kjo ngjyrë rrezatohet me logjikë, qëndrueshmëri, praktikë dhe rezistencë. Kur e ndjeni nevojën për përgjegjësi dhe stabilitet, rrethoni veten me këtë ngjyrë. Ai ju inkurajon që të ëndërroni dhe të arrini ambiciet tuaja duke përdorur disiplinë dhe këmbëngulje.

Shkurt – Viola

Kjo ngjyrë inkurajon frymëzim, ëndrra dhe pozitivitet. Kjo ju ndihmon të shihni më të mirën e njerëzve si dhe të eksperimentoni me ta.

Mars – Bojëqiell

Kjo ngjyrë rrezatohet me ndjeshmëri, intuitë dhe hollësi, dhe ju duhet ta zgjidhni kur të keni nevojë për frymëzim. Ndihmon në dallimin midis ndërgjegjës dhe të pavetëdijshmes

Prill – E kuqe

Kjo ngjyrë është e gjallë, trime dhe e zjarrtë dhe është ajo që ju nevojitet kur jeni pa energji, ose ndiheni të pasigurt. Kjo ju jep entuziazëm dhe dëshirën për të fituar.

Maj – E gjelbër

Kjo ngjyrë e gjelbër ofron stabilitet, prosperitet dhe vitalitet i cili nga ana e tij krijon një ekuilibër midis fuqisë dhe dobësisë.

Qershor – E artë

Kjo nuancë është stimuluese, pozitive dhe e gjallë. Është veçanërisht e rëndësishme kur keni nevojë për ndihmë për të komunikuar me të tjerët ose për të përmirësuar kujtesën. Është e ndritshme dhe plot energji pozitive.

Korrik – Koral

Kjo ngjyrë është shumë delikate. Kur keni nevojë për shërim emocional, dashuri dhe kujdes, sidomos pas disa ngjarjeve serioze ose ndryshimeve traumatike, kjo ngjyrë mund t’ju ndihmojë shumë. Tregon energjinë femërore dhe ndihmon për të tërhequr dashurinë dhe gjërat e bukura të jetës.

Gusht – Portokalli
Ngjyra portokalli është e fortë, e fuqishme dhe rrezatuese si vetëbesimi. Në mënyrë të fortë dhe të fuqishme, kjo ngjyrë rrezaton me madhështinë dhe qëndrueshmërinë e saj.
Shtator – Lejla Blu
Kjo ngjyrë është artistike dhe rrezatohet me mençuri dhe arsyeshmëri. Kjo ju ndihmon të organizoni jetën tuaj kur keni nevojë për të. Ngjyra vjollcë-blu është joshëse dhe e veçantë dhe rrezaton bukurinë, pastërtinë dhe mençurinë.

Tetor – Blu
Një ngjyrë e gjallë dhe qetësuese është bluja që ju ndihmon kur keni nevojë për paqe dhe qetësi, kjo është një ekuilibër i mirë midis asaj që merrni dhe asaj që jepni.
Nëntor – Vishnje
Kjo ngjyrë ju ndihmon kur keni nevojë për ndihmë në një fazë të caktuar të jetës suaj ose kur kapërceni diçka që ju pengon emocionalisht. Kur doni të rritni eksitim seksual, mbani mend këtë ngjyrë. Inkurajoni dashurinë, forcën dhe ndjenjat më të thella.

Dhjetor – Ngjyrë gurkali
Kjo ngjyrë favorizon mençurinë dhe ndriçimin dhe është e detyrueshme kur udhëtoni, eksploroni ose kërkoni një aventurë të re misterioze. Një ngjyrë e tirkuazh e thellë dhe frymore simbolizon mençurinë, të vërtetën dhe optimizmin e madh.

@Fluidi

Provo po ashtu

a e keni ditur se

A e keni ditur se …?

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.