Ballina / Fun / Cila është gjëja e parë që shihni në këtë vizatim?
In Fabric

Cila është gjëja e parë që shihni në këtë vizatim?

Shikojeni mirë këtë vizatim dhe thoni se çfarë ju ka rënë në sy së pari?

Psikologët thonë se përgjigjja në pyetje se çfarë shihni në këtë fotografi, tregon për juve më shumë sesa mund të paramendoni.

Në vizatim fshihen dy gjëra, gruaja e zhveshur dhe dy valltarë të hollë.
Nëse së pari e keni vërejtur gruan, atëherë, thonë psikologët, truri juaj mendon me pafytyrësi.

Por nëse së pari i keni vërejtur dy valltarët në kërcimin e tyre të gëzuar, por vetëm nëse këtë e keni vërejtur më së pari, atëherë ju jeni njeri i ëmbël i paprishur.
Shkencëtarët kanë shtuar se truri mund të regjistrojë në të njëjtën kohë të dy pamje, por megjithatë vetëm njërën prej tyre e vëren së pari.

Check Also

E vërtetë apo iluzion optik? Shikoni fotot dhe gjykoni

Na ndodh shpeshherë kur shohim një foto t’i rikthehemi disa herë pasi ka diçka në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *