Çfarë të vishni natën e ndërrimit të viteve

Gati për të ngritur një dolli për fillimin e 2017? Nëse ende nuk e di se çfarë do të veshësh mos u shqetëso! Ja disa veshje për Vitin e Ri, që nga minifundi i shdritshëm tek dantellate ylberta. Mos harroni, e rëndësishme

Fund
Romantike dhe sensuale. Zgjidhni një veshje të kombinuar me fund në formë tubi dhe një bluzë të shkurtër me gjysëm krahë. Ndriçoni me çizmet e shkurtra si të Tom Ford me shkëlqim argjendi.

Bluzë dhe pantallona
Kadife e shndritshme. Njësoj si ky komplet i Zarës me një nuancë të shndritshme të grisë për ta kombinuar më trëndafila të kuqe. Mund ti kombinoni me një palë këpucë kamoshi gjeometrike.

Fustanet e shkurtër
Për një rezultat mes romantikes dhe stilit rock. Një fustan ngjyrë bakri i shndritshëm si i Fendi kombinohet shumë mirë me një bluzë të zezë transparente. Kombinojini me një palë këpucë të zeza me rripa tek kyçi këmbës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.