Çfarë funksioni kanë këto dy drita mbi ekranin e smartfonit tuaj?

Nëse zgjidhni një sfond të zi ose të errët për ekranin tuaj, drita piksel do të fiket automatikisht dhe pajisja juaj do të mbajë bateri për një kohë më të gjatë. Kjo veçori nuk është e disponueshme për të gjitha pajisjet Android, por është zbatuar tashmë në shumicën e smartfonëve dhe tabletave Samsung. Provojeni!

Me zhvillimin e teknologjisë në ditët e sotme, të rrallë janë ata njerëz që nuk kanë në xhep një smartfon absolutisht të domosdoshëm.

Por përkundër këtij fakti, pjesa më e madhe e tyre nuk i dinë gjërat dhe opsionet e pabesueshme që zotërojnë këto pajisje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.