Ballina / KOSOVA / #ZGJEDHJET2019 / Certifikohen PDK, LDK dhe koalicioni PSD-AAK
KQZ
KQZ

Certifikohen PDK, LDK dhe koalicioni PSD-AAK

KQZ ka certifikuar edhe grupin e dytë të partive politike për zgjedhjet e 6 tetorit.

Sot, është certifikuar PDK, LDK, koalicioni AAK-PSD dhe koalicioni VAKAT.

Me këtë rast, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka tha se janë miratuar të gjitha subjektet politike dhe kandidatët e tyre.

Nga ana tjetër, drejtori ekzekutiv i zyrës së Regjistrimit të Partive Politike dhe se partitë politike i kanë plotësuar të gjitha kërkesat për certifikim.

“Partitë politike janë AAK- PSD, PDK, LDK dhe koalicioni VAKAT. Nuk ka pasur asnjë problem, kanë plotësuar të gjitha kërkesat”, tha ai.

Provo po ashtu

Mbi pesë mijë aplikues janë refuzuar të votojnë jashtë vendit

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilen është bërë e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.