Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona

KriptoZona

Telekomi i Korea-s njofton teknologjinë Blockchain për siguri të rrjetit

telecom

Korporata kryesore e Koresë së Jugut, Korea Telecom (KT), tha të mërkurën se planifikon të përdorë sistemin e ri të telekomunikacionit të mundësuar nga zgjidhjet e sigurisë blockchain. Projekti i infrastrukturës digjitale të KT-së, i quajtur “Interneti i ardhshëm”, do t’i lejojë njerëzit dhe bizneset të fitojnë shpërblime për përdorimin …

Lexo më shumë

NSA zhvillon sistemin për identifikimin e përdoruesve të Bitcoin-it

nsa-bitcoin

Agjensia e Sigurisë Kombëtare e Shteteve të Bashkuara (NSA) raportohet se është në gjendje të gjejë dërguesit dhe marrësit e Bitcoin në mbarë botën, zbulojnë dokumentet e klasifikuara nga Edward Snowden. Burimet e përdorura për këtë artikull u zbuluan në The Intercept, një botim kushtuar ‘gazetarisë kundërshtare’ e themeluar nga …

Lexo më shumë

Gjykata Ruse, urdhëron Telegram-in të dorëzoje çelësat e enkriptimit

telegram

Telegrami ka humbur një betejë gjyqësore kundër dorëzimit të çelësave të saj të enkriptimit ndaj shërbimeve të sigurisë ruse. Platforma e mesazheve, e cila përbën një rrjet të rëndësishëm për komunitetin e kriptovalutave, ka thënë se do të apelojë në Gjykatën e Lartë në një përpjekje për të parandaluar Rusinë …

Lexo më shumë