Ballina / KRYESORE

KRYESORE

Shkolla dhe populizmi

blerim reka

Gjatë çerek shekullit post- komunist, në Ballkan nuk u ofrua alternativa liberale. Ky nacionalizëm korruptiv nën petkun populist, nuk mbylli asnjë çështje të hapur kombëtare, vetëm se hapte kontot bankare të shtetarëve. Bile populistët e këtushëm të vegjël, provuan të imitojnë “babën e madh” të populizmit putinian si alternativë të …

Lexo më shumë

Kujdes ju që përdorni Bitcoin në Kosovë! Ja plani i ATK -së

Bitcoin

Përdorimi i monedhave virtuale në botë, ka bërë që të zgjoi interesim të madh edhe tek kosovarët. Kohëve të fundit janë disa qytetarë të cilët po përdorin forma të ndryshme të biznesit me një veprimtari që konsiderohet ilegale nga Administrata Tatimore e Kosovës. Pra, bëhet fjalë për monedhat e kriptovalutës …

Lexo më shumë