Ballina / KOSOVA

KOSOVA

Menaxheri i kompanisë belge: Mishi që e dërguam në Kosovë, i destinuar për kafshë

mishi

Kompania belge e mishit, “Vanlommel”, mishi i së cilës ishte asgjësuar në muajin shtator të vitit 2016 nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), ka thënë se ai mish ishte dërguar në Kosovë gabimisht. Në një intervistë për Radio Televizionin e Belgjikës, RTBF, menaxheri për shitje në kompaninë “Vanlommel” është …

Lexo më shumë