Brownies me nutelllën e parezistueshme për fëmijë

Brownies me nutellë

Më pak se një margarinë

Plus 3 lugë të mëdha sheqer.

I përzien me mikser. Pastaj, ia shton një lugë nes caffe të tretur në një 1 lugë ujë. Pastaj, ia shton 2 ve. I përzien me mikser. Pastaj, ia shton një qokollatë të shkrirë dhe 2 lugë nutella. Pastaj, në fund ia shton 150 gramë miell, 2 lugë kakao dhe pak krip. Furrën e ngroh shumë në 250 gradë dhe kur e fut tepsinë në shporet e ndal furren në 180 gradë. Tepsinë katrore e lyen me gjalpë dhe brumi bëhet i trashë dhe në tepsi duhet rrafshuar me lugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.