parlamenti britanik

Britania në pritje të suspendimit të Kuvendit për 4 javë

Parlamenti britanik pritet të suspendohet për së paku katër javë si masë parandaluese për përhapjen e koronavirusit.

Një mocion emergjent pritet që të miratohet sot (e mërkurë), me të cilin deputetët do të duhet që Pashkët t’i nisin një javë më herët, pas frikës se sëmundja mund të rrezikojë politikanët dhe stafin, raporton Koha.

Ka gjithashtu shqetësime se vazhdimi i parlamentit po dërgon mesazhe të gabuara për miliona britanikët që janë lutur të qëndrojnë në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.