fbpx

Brenna Baker dhe skulpturat prej qelqi

Artistja Brenna Baker e trajton xhamin sikur të ishte baltë. Me anë të imagjinatës së saj, Brenna bën skulptura të mahnitshme prej xhami.

Ajo e nisi karrierën e saj si një artiste qelqi në Corning të Nju Jorkut kur ishte 14 vjeçe.

Që prej asaj kohe nuk hoqi më dorë. Corning është bërë  sinonimi i artit të qelqit dhe qyteti ka ndërtuar themelet teknike dhe estetike te Brennas, Ajo tashmë është e famshme në të gjithë botën. Për më tepër shihni aftësitë e saj se e trajton qelqin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.