Ballina / Galeria / Brenda shtëpisë së një taksisti milioner (FOTO)
In Fabric

Brenda shtëpisë së një taksisti milioner (FOTO)

Tre milionë sterlina është çmimi i një shtëpie të mrekullueshme, e cila ka dalë në shitje.

Britaniku Glenn Armstrong ishte protagonist në programin “Milionerët sekretë”. Ai e nisi duke shpërndarë me qira video-kaseta.

Por pasi biznesi i tij falimentoi, ai mbeti në pikë të hallit. E si pasojë, britaniku nisi të punonte si shofer taksie për të mbajtur familjen.

Shumë shpejt Armstrong nisi të përdorë këtë biznes për të marrë me qira akoma më shumë taksi.

“Puna nisi të ecte mirë dhe ai nisi të blinte prona në vend. Biznes me pronat e patundshme dha fryte dhe tashmë shtëpia e tij luksoze ka zënë vend në media”, shkruan “Mirror”.

Gjithashtu bashkë me shtëpinë do blini edhe një sipërfaqe prej 1.6 hektarë tokë.

Check Also

plazhi lava e zezë

Medito në shoqëri të tingujve të plazhit Lava e Zezë (video)

Ndjeheni të lodhur? Meditoni dhe reflektoni të shoqëruar me tingujtë e mrrekullueshëm të plazhit ‘Lava …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *