Jan_Brathu_infoglobi

Brathu: Krimi dhe korrupsioni problemi më i madh i Kosovës

Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Brathu, ka thënë se krimi dhe korrupsioni janë problemi më i madh i Kosovës.

Ai këto shqetësime i ngriti gjatë fjalimit të tij ku ka marrë pjesë në hapjen e Konferencës së Shtatë Vjetore Gjyqësore, të organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës dhe të mbështetur nga OSBE-ja.

“Gjyqësori do te jëtë gjyqësor për të gjithë shoqërine dhë popullatën”, kështu sipas tij do të ketë një besim për të gjithë.

Tutje ai thotë se përfaqësimi i diversitet të komuniteteve në gjyqësorin e Kosovës ka shumë rëndësi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.