Ballina / Shëndet & Fitnes / Braden: Kanceri shërohet për 3 minuta !!!

Braden: Kanceri shërohet për 3 minuta !!!

Kjo teori mbresëlënëse ka vite që është prezantuar nga autori amerikan Gregg Braden, i njohur për teoritë e tij të famshme për trajtimin e kancerit.

Ai thotë se emocionet tona ndikojnë në ADN dhe se fuqia e mendimeve, si lutjet për shembull, mund të na shërojnë nga çdo lloj sëmundje.

“Efekti i kancerit mund të ndalet dhe ndërgjegjësimi për sienergjinë ekzistuese ndërmjet mendimeve dhe manifestimeve tona për botën fizike hapë një fushë që lidhë çdo gjë,”- thotë Braden.

@Fluidi

Provo po ashtu

dhembet

Këto ushqime shkatërrojnë dhëmbët

Nuk ka asnjë person që nuk dëshiron një buzëqeshje verbuese, por disa ushqime “fshehurazi” ngjyrosin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.