BOTA

Në Davos të Zvicrës ka filluar Forumi i 50-të Ekonomik Botëror, Kosovën e përfaqëson Presidenti

Në Davos të Zvicrës ka filluar Forumi i 50-të Ekonomik Botëror (WEF) në të cilin po të marrin pjesë rreth 3 mijë biznesmenë, politikanë, akademikë dhe përfaqësues të institucioneve të shoqërisë civile. Samiti i këtij viti i Forumit Ekonomik Botëror ku marrin pjesë politikanët më me ndikim të botës dhe …

Lexo më shumë