Ballina / BOTA (page 4)

BOTA

Tre fëmijë 30 mijë euro

hungary

Qeveria do të japë  dhjetëmijë euro për kokë fëmije Qeveria hungareze u ofron çifteve të martuara një hua prej rreth 30.000 eurosh, të cilat ata nuk duhet ti paguajnë nëse bëjnë tre fëmijë. Paratë janë në dispozicion përmes një skeme që nisi në fillim të korrikut. Për më tepër, kredia …

Lexo më shumë

Niveli i ujit po rritet

vershimet, klima, ngorhja globale

Ndryshimet klimatike për shkak ngrohjen globale po ndodhin për shkak të aktivitetit njerëzor Vala e fortë e nxehtësisë e javës së kaluar në Europë u shndërrua në stuhi, shi rrënjësor dhe erëra të forta këtë fundjavë. Vendet më të prekura ishin Italia, Spanja, Polonia, Franca dhe Austria. Shumë zona janë …

Lexo më shumë