BOTA

Rihapet stacioni i trenave në Budapest

Stacioni kryesor i trenave në Budapest është rihapur për qindra migrantë, pas dy ditësh bllokadë. Njerëzit janë parë duke vrapuar drejt platformave, pasi janë hapur dyert. Por, përmes një njoftimi publik, është thënë se trenat ndërkombëtarë drejt Evropës perëndimore janë pezulluar për “kohë të pacaktuar”. Të martën dhe të mërkurën, …

Lexo më shumë