BOTA

SHBA shtetasve të vetë: Alert global, rrezik nga terrori

Shtetet e Bashkuara kanë lëshuar Vërejtjen (ALERT) globale për të gjithë shtetasit amerikanë , ku këta të fundit ftohen  që të jenë të kujdesshëm” sepse ” grupet si ISIS, al-Qaeda dhe Boko Haram vazhdojnë të planifikojnë sulme terroriste në rajone të shumta”. “Sulmet mund të ndodhin duke përdorur taktika të ndryshme, prej përdorimit …

Lexo më shumë