Ballina / BOTA (page 330)

BOTA

ISIS përmbyll muajin e shenjtë të Ramazanit me vrasjen e 150 personave

Sulmuesit vetvrasës nga radhët e organizatës terroriste ISIS kanë vrarë 115 burra. gra e fëmijë për të përmbyllur kësisoji muajin e Ramazanit. Vrasja ndodhi në Khan Beni Saad të Irakut lindor të premtën mbrëma, kur ekstremistët shpërthyen kamioneta të ngarkuara me eksploziv në treg, kur banorët po furnizoheshin dhe po përgatiteshin …

Lexo më shumë