Ballina / BOTA (page 324)

BOTA

Si do të përfundojë Greqia

Carlo Clericetti “Të bëjnë reformat!”. Ministri gjerman i Financave, Volfgang Schauble, mund të konsiderohet si mishërimi i rreptësisë gjermane, kokëfortë dhe i palëkundur në bindjet e tij dhe përbri realiteteve që tregojnë të kundërtën, edhe pse në këtë rast nuk është për të qeshur, pasi është politikani më i rëndësishëm …

Lexo më shumë