BOTA

Austria të dielën voton për presidentin

Austriakët do të zgjedhin të dielën mes një populisti dhe një të moderuari për president, ndërkohë që të dy kandidatët shpresojnë të shfrytëzojnë efektin “Trump” në vendin e parë të Bashkimit Europian që përballet me një zgjedhje të tillë, që prej zgjedhjeve presidenciale në SHBA. Sondazhet tregojnë se shumica e …

Lexo më shumë

Emrat e 20 gazetarëve që ndërruan jetë kur u rrëzua aeroplani brazilian

Sipas Shoqatës Interamerikane për Media (Sociedad Interamericana de Prensa) këta janë emrat e 20 gazetarëve që kanë ndërruar jetë tragjikisht gjatë ditës së djeshme kur u rrëzua aeroplani brazilian: 1. Victorino Chermont (Fox Sports Brasil) 2. Rodrigo Santana Gonçalves (Fox Sports Brasil) 3. Devair Paschoalon (Fox Sports Brasil) 4. Lilacio …

Lexo më shumë