Ballina / BOTA (page 32)

BOTA

Si u festua 1 Maji në botë

Indonezi

​Punëtorët dhe aktivistët në botë shënuan Një Majin me protesta, duke kërkuar nga qeveritë e tyre t’i adresojnë çështjet e punëtorëve. Dita Ndërkombëtare e Punës është festë publike në shumë vende. Mijëra njerëz protestuan në rrugët e Athinës, duke kërkuar vende të reja pune dhe më shumë të drejta për …

Lexo më shumë