BOTA

Çka janë “Panama Papers”?

panama papers

Miliona dokumente konfidenciale të  dosjes Panama zbulojnë si të pasurit dhe njerëzit e pushtetshëm përdorin parajsat fiskale për të fshehur pasuritë e tyre. Janë plot 11 milionë dokumente të marra nga informatorë brenda firmës sekrete “Mossack Fonseca” me bazë në Panama. Në këtë dosje përfshihen emrat të njerëzve të  pushtetshëm …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!