Ballina / BOTA (page 31)

BOTA

Dramë në Rusi: Shpërthimet e municioneve ende vazhdojnë, mijëra të evakuuar (VIDEO)

Autoritetet ruse planifikojnë të evakuojnë 16.500 njerëz nga zona përreth një depoje municionesh, në të cilën të hënën ka ndodhur një shpërthim në rajonin e Krasnoyarsk, ndërsa disa mijëra vendas janë evakuar deri më tani, thanë shërbimet e urgjencës. Janë ngritur edhe qendra pritëse për të akomoduar numrin e planifikuar …

Lexo më shumë

Hiqet taksa për rininë

polonia

Në mënyrë që ata të ndihen në kushte të barabarta me bashkëmoshatarët në vendet e tjera Të jesh i ri dhe polak nuk ka qenë kurrë kaq fitimprurëse. Një ligj i ri që hyn në fuqi në Poloni këtë javë do të heqë taksën mbi të ardhurat për afro 2 …

Lexo më shumë