Ballina / BOTA (page 3)

BOTA

Betohet komandanti i ri i forcave të NATO-s për Evropë

Gjenerali amerikan, Tod D.Wolters

Gjenerali amerikan, Tod D.Wolters, është betuar si Komandant Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Evropë. Në një ceremoni të mbajtur në Mons të Belgjikës, Sekretari i Përgjithshëm NATO-s, Jens Stoltenberg, tha se komanda evropiane është “një nga pozicionet më sfiduese dhe më të rëndësishme ushtarake në botë”. Gjenerali Wolters …

Lexo më shumë

Rreth 45,000 fëmijë të lindur gjatë pushtimit të IS-it mund të mbesin pa shtetësi

45,000 fëmijë të lindur gjatë pushtimit të IS

Vlerësohet se rreth 45,000 fëmijë që kanë lindur gjatë udhëheqësisë së grupit militant, Shteti Islamik (IS) janë përjashtuar nga shoqëria irakiane, pasi autoritetet nuk u kanë dhënë atyre dokumente të identifikimit, ka thënë grupi ndërkombëtar bamirës, Këshilli Norvegjez i Refugjatëve. Fëmijët pa dokumente, shumica e të cilëve tani janë në …

Lexo më shumë