Ballina / BOTA (page 296)

BOTA

SHBA shtetasve të vetë: Alert global, rrezik nga terrori

Shtetet e Bashkuara kanë lëshuar Vërejtjen (ALERT) globale për të gjithë shtetasit amerikanë , ku këta të fundit ftohen  që të jenë të kujdesshëm” sepse ” grupet si ISIS, al-Qaeda dhe Boko Haram vazhdojnë të planifikojnë sulme terroriste në rajone të shumta”. “Sulmet mund të ndodhin duke përdorur taktika të ndryshme, prej përdorimit …

Lexo më shumë

Pas Ban Ki-moon, edhe Hollande e Cameroon ftesë kundër ISIS-it

11:54 – Kryeministri i Britanisë, David Cameron i shoqëruar nga presidenti francez Francois Hollande ka vizituar sallën e koncerteve Bataclan,në Paris, ku 90 njerëz vdiqën nga sulmet terroristë të kryera më 13 nëntor. Cameron tha se do të kërkojë miratimin parlamentar që edhe Britania e Madhe t’i bashkohet sulmeve ajrore, kundër …

Lexo më shumë