Ballina / BOTA (page 290)

BOTA

Francë, myslimanët mbrojnë të krishterët gjatë meshës së Krishtlindjes

Besimtarë myslimanë në Francë kanë bërë roje në mënyrë simbolike para kishave ku është mbajtur mbrëmë mesha e Krishtlindjes. Ky veprim ka bërë përshtypje shumë të mira në mesin e frekuentuesve të meshave, sipas medieve franceze. “Ne jetojmë së bashku, jemi vëllezër dhe po qëndrojmë të gjithë në të njëjtën …

Lexo më shumë