Ballina / BOTA (page 281)

BOTA

Evropa afër kolapsit

Bashkimi Evropian nuk është më në gjendje për t’u përballuar me krizën ekonomike dhe atë me refugjatë dhe asnjëherë nuk ka qenë më afër kolapsit, Ish-përfaqësuesi i Bankës Qendrore Evropiane, Jurgen Stark, beson se rreziku i rënies së BE-së është më i madhi deri më tani. Ai paralajmëron se qëndrimi …

Lexo më shumë

Ministrat e brendshёm tё BE: vullnet i mirё por jo rezultate

Gjendja e refugjatёve pёrgjatё krridorit ballkanik po bёhet mё katastrofike – dhe nё Bruksel ministrat e brendshёm tё BE-sё grinden pёr hapat e mёtejshёm. Pengesat juridike bllokojnё ndihmёn humanitare. As takimi i fundit i ministrave tё brendshёm tё BE-sё nё Bruksel nuk solli rezultate, por pati me bollёk fjalё inkurajuese. …

Lexo më shumë