BOTA

Trump ringjall dy projekte të ndaluara nga administrata e Obamës

Presidenti amerikan, Donald Trump ka nënshkruar urdhërat për avancimin e projekteve kontraverse për ndërtimin e tubacioneve të naftës që ishin bllokuar nga administrata e Barack Obamës. Fjala është për projektet “Keystone XL” dhe tjetri Dakota Access që janë nënshkruar sot nga presidenti Trump. Ish presidenti Obama kishte bllokuar projektin “Keystone …

Lexo më shumë