BOTA

Qytetet amerikane dhe emigracioni

Presidenti i zgjedhur Donald Trump ka premtuar të godasë emigracionin e paligjshëm dhe të deportojë 2 deri në 3 milionë emigrantë pa dokumente, për të cilët ai ka thënë se kanë të kaluar penale. Beteja për emigracionin është zhvendosur drejt qyteteve dhe shteteve amerikane, ku një pjesë po përgatiten për …

Lexo më shumë

Ribashkimi i Qipros duket i mundshëm

Në Gjenevë ka nisur një përpjekje e re për çështjen e Qipros. Por çështja thelbësore, ribashkimi, është ende e hapur. Çështja thelbësore e ribashkimit është ende e pazgjidhur. Por jo vetëm kjo. Sipas planeve të deritanishme të enjten (12.01) kryetarët e grupeve popullore në Qipro Nikos Anastasiadis dhe Mustafa Akinci …

Lexo më shumë

Maroku ndalon shitjen e perçeve

Në Marok është ndaluar prodhimi dhe shitja e burkave, perçes që mbulon gjithçka përveç syve. Ndalimi është urdhëruar nga ministria e brendshme që detyron tregtarët dhe prodhuesit, rrobaqepësit dhe fabrikat e veshjeve, të ndërpresin prodhimin dhe shitjen e saj. Kush nuk respekton urdhrin rrezikon konfiskimin e mallit dhe mbylljen e …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!