BOTA

Shpërthim në termocentralin bërthamor, situata nën kontroll

Shpërthim në termocentralin bërthamor, situata nën kontroll thonë zyrtarët. Autoritetet franceze kanë njoftuar për një shpërthim në një termocentral bërthamor, por duke sqaruar se nuk ka rrezik për rrjedhje radioaktive. Qeveria vendore e rajonit Manche, njofton se situata pas shpërthimit të sotëm në termocentralin Flamanville në bregdetin veriperëndimor të Francës, …

Lexo më shumë

A po e blejnë francezët Italinë

euro paga

Krerët e bizneseve në Itali po ndjejnë kërcënimin e blerjes nga kompanitë franceze. Sipas burimeve, këtë rritje të pakënaqësisë mund ta ndiejë kompania mediatike franceze Vivendi, pasi po përpiqet të ketë kontroll ndaj Mediaset dhe Telecom Italia. Kompanitë franceze kanë lajmëruar blerje në Itali me një vlerë prej 41.8 miliardë …

Lexo më shumë