BOTA

Eurodeputetët dezinformohen zyrtarisht

ep today, europe, Mariya Gabriel , brukses. kremlin

EP Today boton rreth 25 artikuj në ditë dhe është një “platformë lobimi, e prezantuar si një gazetë serioze, që synon të ketë si audiencë vendimmarrësit e BE-së” Task forca BE-së përgjegjëse për dezinformimin ka zbuluar se një “revistë e cila pretendon se është për Parlamentin Europian”,  gjysmën e artikujve  …

Lexo më shumë

OKB pa asnjë cent

un,okb, antonio guterres, usa, shba

Fondet e siguruara shkojnë për pagesat e punëve, përfshirë politikën, çështjet ekonomike dhe sociale dhe komunikimet Kombet e Bashkuara mund të mos kenë para të mjaftueshme për të paguar stafin muajin e ardhshëm nëse vendet anëtare nuk paguajnë detyrimet, paralajmëroi Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres. “Këtë …

Lexo më shumë

Çmimi Nobel për Kimi ndahet për punën në bateritë rimbushëse

Profesorët, John Goodenough, Stanley Whittingham dhe Akira Yoshino janë shpërblyer me Çmimin Nobel për Kimi këtë vit. Ata kanë fituar këtë çmim për “zhvillimin e baterive rimbushëse”. Përgjatë punës së tyre, shkencëtarët është thënë se ata kanë krijuar kushte për krijim të baterive që hasen në përditshmëri. Bateritë rimbushëse janë …

Lexo më shumë

NYT: Zyrtarët perëndimorë besojnë se një njësi ruse është përgjegjëse për sulmet në Evropë

Zyrtarë perëndimorë të sigurisë kanë identifikuar një njësi ruse të inteligjencës, që ka tentuar të kryejë vrasje dhe operacione destabilizuese në shtete të huaja, ka raportuar e përditshmja The New York Times. Gazeta ka raportuar se ndonëse zyrtarët kanë identifikuar këtë njësi në muajt e fundit, ata besojnë se ka …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!