BOTA

A do t’i paguaj Facebook-u mediat

Facebook gjobitet nga Britania

Nga Facebook, ka një mesazh për industrinë skeptike të lajmeve: Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Rrjeti social ka prezantuar para publikut mundësinë Facebook News, një pjesë e re e aplikacionit që do të promovojë një larmi të gjerë lajmesh. Seksioni është ende në fazën e testimit dhe do të …

Lexo më shumë

Shtëpia e Bardhë nuk përditëson abonimet në gazetat Washington Post dhe New York Times

Shtëpia e Bardhë nuk do të përditësojë abonimet në gazetat amerikane, Washington Post dhe New York Times, të cilat presidenti amerikan, Donald Trump shumë shpesh i ka kritikuar, andaj është thënë se ai planifikon t’iu kërkojë edhe agjencive federale ta bëjnë të njëjtën gjë. “Ne nuk kemi ripërtrirë abonimet tona, …

Lexo më shumë