BOTA

Ciara shkakton kaos në Evropë

Stuhia Ciara shkaktoi kaos në disa shtete të Evropës, me erëra deri në 180 kilometra në orë dhe shira të rrëmbyeshëm. Stuhia zbarkoi fillimisht të dielën në Britani, për të vazhduar më pas në pjesë të tjera të kontinentit. Në Britani, një person humbi jetën, transporti rrugor u çrregullua tërësisht, …

Lexo më shumë

Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë është një ngjarje e veçantë që promovon ndërgjegjësimin mbi epilepsinë në më shumë se 120 vende çdo vit. Çdo vit, të hënën e dytë të shkurtit njerëzit bashkohen për të festuar dhe nxjerrë në pah problemet që hasin personat me epilepsi, familjet dhe kujdestarët e tyre. …

Lexo më shumë