BOTA

Ciara shkakton kaos në Evropë

Stuhia Ciara shkaktoi kaos në disa shtete të Evropës, me erëra deri në 180 kilometra në orë dhe shira të rrëmbyeshëm. Stuhia zbarkoi fillimisht të dielën në Britani, për të vazhduar më pas në pjesë të tjera të kontinentit. Në Britani, një person humbi jetën, transporti rrugor u çrregullua tërësisht, …

Lexo më shumë