BOTA

FMN: Pandemia mund të shkaktojë krizën ekonomike ngjashëshm me Depresionin e madh të vitit 1930

Pandemia globale me koronavirus do të nxisë krizën më të rëndë ekonomike prej Depresionit të Madh, të vitit 1930 dhe do të kërkohet përgjigjje masive për rimëkëmbje, ka paralajmëruar Fondi Monetar Ndërkombëtar. Shefja e FMN-së, Kristalina Georgieva, ka thënë se “rritja globale do të zvogëlohet negativisht më 2020”, pasi 170 …

Lexo më shumë