fbpx

Bota ka 7 miliardë njerëz, i sati jeni ju?

Numri i njerëzve në Tokë po rritet nga viti në vit, ndërsa ju pyeteni se kundodheni ju në tërë këtë tregim. Tash edhe mund ta zbuloni këtë!

Në të vërtetë, BBC ka prezantuar aplikacionin me ndihmën e të cilir mund të mësoni se sa njerëz kanë jetuar në një çast të caktuar në Tokë, por edhe sa priten në të ardhmen. Pos kësaj, me plotësimin e të dhënave tuaja mund ta gjeni edhe numrin tuaj rendor.

Aplikacionin mund ta gjeni në këtë link:

http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

Të gjitha të dhënat e tij janë të mbështetura në raportin e Kombeve të Bashkuara mbi popullatën dhe llogariten të gjithë të lindurit pas vitit 1910.

Cili është numri juaj rendor?

numri