Bora e zbardh Prishtinën

Prishtina është përfshirë nga reshje të mëdha të borës dhe qyteti tashmë është zbardhur.

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se në pjesën e dytë të ditës së sotme priten reshje bore dhe shiu.

Në pjesën veriore të Dukagjinit sërish pritet të ketë erëra mesatare deri të fuqishme, më theks të veçantë në Istog me rrethinë, me një rreze veprimi prej 10-12 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.