Ballina / TEKNOLOGJI / BMW tërheq nga tregu 1.4 milionë vetura, shkak ndjeshmëria nga zjarri
BMW_infoglobi

BMW tërheq nga tregu 1.4 milionë vetura, shkak ndjeshmëria nga zjarri

Kthimi prapa i veturave nuk është gjë e rrallë dhe e praktikojnë shumë prodhues, por kur është fjala për shkak të përfshirjes nga zjarri, veprimet duhet të jenë të shpejta.

Kompania gjermane BMW, ka kërkuar që të kthehen menjëherë prapa 740 mijë makina nga 1 dhe 5 Series, X3, X5 dhe Z4s, që janë prodhuar nga 2007 deri më 2011..

Megjithëse shanset janë të vogla, raportohet se pistonat e këtyre veturave po ndryshken shpejtë dhe po përfshihen nga flakët.

Rikthimi i dytë i veturave, përfshinë 670 njësi nga 3 Series, që poshtua ka të bëjë me zjarrin, vetëm se kësaj radhe nga sistemi i ajrosjes që po nxehet në masë të madhe.

Të gjithë ata që kanë ndonjërën nga këto makina, iu kërkohet të evitojnë shfrytëzimin e tyre, ndërsa të lajmërojnë përfaqësitë e kompanisë për të bërë kontrollet e duhura.

10

11

12

13

14

15

@Fluidi

Provo po ashtu

nasa marsi

NASA dërgon në Mars robotin e misionit “InSight”

Shtetet e Bashkuara po dërgojnë një robot tre këmbësh me një krah lëvizës në sipërfaqen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.