BMW 540i i ri në stil sportiv (Foto)

BMW solli një model si 540i Sport Line .

Vetura u shfaq në BMW Abu Dhabi, dhe gjykuar nga këto foto më poshtë, vetura sportive duket mjaft e mirë.

Luksi veturës nuk i mungon as nga jashtë, por as edhe nga brenda, transmeton Gazeta Express.

E sa i përket performancës, 540i ka 335 kuaj-fuqi mjaftueshëm sa për të kapur 100kmh në vetëm 5.1 sekonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.