Blue Java Banana të shëndetshme dhe me shije interesante

Blue Java Banana të shëndetshme dhe me shije interesante.

Janë shumë të shijshme dhe të shëndetshme, por gjithashtu shumë të rralla. Besoj secili nga ne do të shkonte qindra milje më larg vetëm e vetëm që të provoj një nga këto bananet e rralla, raporton “Natural Solutions Magazine”.

Këto banane mund ti gjeni në pjesën jugore të Azisë, dhe veçoria e tyre është që mund ti përballin edhe kushtet më të rënda atmosferike. Mund të rriten në temperaturat më të larta por edhe ato deri nën zero.

Ata kanë nevojë për një masë adekuate të ujitjes nga dita në ditë dhe ju gjithashtu duhet të siguroheni që rrënjët të zhyten thellë për ta mbajtur atë nga kalbja.

Blue Java Banana është tepër e vlefshme në vetvete. Është e pasur me kalium dhe ka një numër të madh mineralesh në të që e bëjnë atë një pjatë të mbushur plot. Po kështu, është e jashtëzakonshme për uljen e peshës dhe me të vërtetë do të funksiononte në mënyrë të admirueshme me akullore me pak yndyrë.

Është një lloj banane shumë e dobishme, madje gjethet e saj janë të dobishme. Ato mund të mbijetojnë në temperaturat e polarizuara dhe mund të shtohen në fletë alumini. Ose thjesht mund ta përdorni për ngrirje, pjekje, ngrohje ose zierje. Ose mund të mbështillni tavën tuaj. Këto gjethe thjesht mund të mbijetojnë çdo gjë që hidhni mbi to.

Përbërja ushqyese e këtij lloji të bananes është, 89 kalori, 22.8 gram karbohidrate dhe 0.3 gram yndyrë për çdo 100 gram pjesë. Siç mund ta shihni, Banana Blue Java është shumë më e lehtë dhe më e shëndetshme se çdo lloj bananeje atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!